1e/2e Automonteur met APK (M/V) 32 - 38 uur

Wij zijn op zoek naar een:

1e/2e Automonteur met APK  (M/V) 32 – 38 uur 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en een leuke baan bij een garagebedrijf dat niet alleen de klanttevredenheid maar ook de tevredenheid van haar medewerkers erg belangrijk vindt? 

Wel zelfstandig, maar samen in een klein team. Wij zijn een echte dorpsgarage met een informeel karakter. Naast de fijne werksfeer en open communicatie  is er ruimte om jezelf te ontwikkelen en staan wij open voor jou eigen ideeën/werkwijze. 

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden dan wel verkopen van personen en lichte bedrijfswagens, zowel zakelijk als privé. 

Functiebeschrijving en eisen: 

Jij gaat aan de slag in onze werkplaats waar je onderhoud, montage en reparatiewerkzaamheden uitvoert. 

Daarnaast verricht je APK keuringen, airco-, banden service en aanverwante werkzaamheden. Tevens kan het voorkomen dat jij de laatste hand legt aan een auto die klaar gemaakt wordt voor aflevering zodat deze er blinkend bij staat. 

Diagnose en reparatie van elektronische en mechanische storingen zie je als uitdaging. In de werkplaats ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden. Je bent flexibel, klant- en service gericht, je hebt voldoende ervaring en je bent iemand die van sleutelen houdt.

Samenvattend: 

  • Het zelfstandig uitvoeren van alle onderhoudswerkzaamheden aan de auto’s, veelal personenauto’s maar ook lichte bedrijfsauto’s;
  • Het te woord staan en informeren van klanten (ook telefonisch); 
  • Diagnose en reparatie van elektronische en mechanische storingen; 
  • Mede zorgdragen aan een nette en opgeruimde werkplaats;
  • Overige hand- en  spandiensten.

Functie-eisen: 

Onze nieuwe collega is een echte doener, enthousiast, leergierig en in staat om buiten de vaste kaders te kunnen denken en werken. Je heb geen 9 tot 5 mentaliteit en bent in ieder geval in het bezit van rijbewijs B. 

Tevens ben je bereidt om mee te denken in oplossingen. Je bent woonachtig in een straal van 30 kilometer rondom Hoenderloo. De Nederlandse taal beheers je goed in woord en geschrift. 

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende, veelzijdige functie in een leuke en leerzame omgeving passend bij jouw kwalificaties en wensen! Wij hanteren geen prikklok. Uiteraard ontvang je een goed salaris welke met jouw ontwikkeling meegroeit en hebben wij zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

De CAO voor het motorvoertuigenbedrijf is van toepassing. Wij hanteren een vaste aanstellingen bij goed functioneren. Ook aan de toekomst wordt gedacht met een goede pensioenregeling! De functie is ook in te passen in een werkweek van 4 dagen. 

Ben jij de persoon die wij zoeken en spreekt zowel de functie als het bedrijf je aan? Stuur dan je motivatie met CV naar Martijn van der Weele,  M. van der Weele auto’s e-mail : info@garagehoenderloo.nl

Voor meer informatie en vragen over de functie kun je bellen met 055-3780885.

Als je (nog) niet volledig voldoet aan deze eisen, aarzel dan niet om toch contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contactgegevens

Openingstijden

PAgina's

Route