Werkplaats

M. van der Weele Auto’s in Hoenderloo heeft een modern uitgeruste garage waar wij alle merken auto’s kunnen repareren en onderhouden. Ons uitstekend opgeleid team staat klaar om u te ontvangen in de garage. Geen probleem is voor ons teveel. Met ons diagnoseapparatuur kunnen wij voor elk merk een diagnose stellen mét eventueel behoud van fabrieksgarantie!

Behoud Fabrieksgarantie

Wist u dat u als consument tegenwoordig keuzevrijheid heeft om een garage voor uw auto te kiezen? U bent natuurlijk op zoek naar een garage die niet alleen kwaliteit levert, maar waar u ook goed geholpen wordt met persoonlijke service. Tegenwoordig mag u naar een universeel autobedrijf zoals M. van der Weele en daarmee wordt uw eventuele fabrieksgarantie behouden.

Vind op onze website ook meer informatie over:

Leenauto en Leenfiets

Heeft u vervangend vervoer nodig? Geen enkel probleem voor M. van der Weele Auto’s Hoenderloo. Wanneer uw auto bij ons in de garage staat, mag u geheel gratis gebruik maken van één van onze leenauto’s of leenfietsen. Bespreek voor de zekerheid wel eerst de beschikbaarheid met ons.

APK Reminder

Krijg een herinnering via de e-mail van M. van der Weele Auto’s wanneer uw voertuig weer toe is aan een APK. Een service van ons, maar wel zo handig voor u. Meld u hier gemakkelijk aan voor de APK Reminder en voorkom eventuele boetes voor een te late APK-keuring.

Contactgegevens

Openingstijden

PAgina's

Route