© Alle rechten voorbehouden

Werkplaats

M. van der Weele Auto’s in Hoenderloo heeft een modern uitgeruste garage waar wij alle merken auto’s kunnen repareren en onderhouden. Ons uitstekend opgeleid team staat klaar om u te ontvangen in de garage. Geen probleem is voor ons teveel. Met ons diagnoseapparatuur kunnen wij voor elk merk een diagnose stellen mét eventueel behoud van fabrieksgarantie!

Behoud Fabrieksgarantie

Wist u dat u als consument tegenwoordig keuzevrijheid heeft om een garage voor uw auto te kiezen? U bent natuurlijk op zoek naar een garage die niet alleen kwaliteit levert, maar waar u ook goed geholpen wordt met persoonlijke service. Tegenwoordig mag u naar een universeel autobedrijf zoals M. van der Weele en daarmee wordt uw eventuele fabrieksgarantie behouden.

Vind op onze website ook meer informatie over:

Leenauto en Leenfiets

Heeft u vervangend vervoer nodig? Geen enkel probleem voor M. van der Weele Auto’s Hoenderloo. Wanneer uw auto bij ons in de garage staat, mag u geheel gratis gebruik maken van één van onze leenauto’s of leenfietsen. Bespreek voor de zekerheid wel eerst de beschikbaarheid met ons.

APK Reminder

Krijg een herinnering via de e-mail van M. van der Weele Auto’s wanneer uw voertuig weer toe is aan een APK. Een service van ons, maar wel zo handig voor u. Meld u hier gemakkelijk aan voor de APK Reminder en voorkom eventuele boetes voor een te late APK-keuring.

Contactgegevens

Openingstijden

PAgina's

Route