Winterbanden

Bereid u alvast voor op het winterbanden seizoen bij M. van der Weele Auto’s in Hoenderloo. Wist u dat winterbanden al bij een dagtemperatuur van 7 graden voor een betere grip op de weg zorgen? Wij hebben de standaard maten altijd op voorraad, maar andere maten kunnen wij snel leveren. Wij zullen uw winterbanden vakkundig en snel voor u monteren.

Winterbandenvrijdag, klaar terwijl u wacht

Wilt u snel geholpen worden? Dan hebben wij speciaal voor u de winterbandenvrijdag! Elke vrijdag wanneer de temperatuur beneden de 7 graden is, kunt u zonder afspraak naar ons toekomen en dan zullen onze ervaren monteurs de winterbanden op uw wagen monteren. Komt u op andere dagen dan verzoeken wij u een afspraak te maken. Profiteer van deze snelle service en kom naar onze Winterbandenvrijdag.

Ook 2e hands winterbanden

Wij hebben voor elk budget winterbanden van goede kwaliteit. Bespaar met onze 2e hands winterbanden. Informeer of er een 2e hands set in uw maat beschikbaar is. Onze monteurs kunnen u voorzien van deskundig advies, zodat u banden heeft die het beste bij uw wagen en uw rijstijl passen.

APK Reminder

Krijg een herinnering via de e-mail van M. van der Weele Auto’s wanneer uw voertuig weer toe is aan een APK. Een service van ons, maar wel zo handig voor u. Meld u hier gemakkelijk aan voor de APK Reminder en voorkom eventuele boetes voor een te late APK-keuring.

Contactgegevens

Openingstijden

PAgina's

Route