Banden

Zomerbanden, winterbanden, 4×4 / SUV banden, 4 seizoenenbanden – u kunt alle soorten banden verkrijgen bij M. van der Weele Auto’s in Hoenderloo. Als wij de banden namelijk niet op voorraad hebben, kunnen wij ze gemakkelijk voor u bestellen. Wij zullen u adviseren op basis van uw rijgedrag en budget wat de beste band voor u is.

Prijsopgave vooraf

U krijgt van ons een prijsopgave vooraf, zodat u precies weet wat de kosten zijn met betrekking tot uw banden. Dan komt u niet voor verrassingen te staan.

Balanceren en Uitlijnen

Trilling in het stuur? Dan is er waarschijnlijk een onbalans die wij zullen controleren en daarna eventueel balanceren. Stoepje geraakt en trekt de auto naar één kant? Misschien staan de wielen niet in de juiste stand ten opzichte van de lengterichting van de auto dus zullen wij dit controleren en daarna eventueel uitlijnen.

Kent u onze Winterbandenvrijdag? Klik op de link om hier meer over te lezen.

APK Reminder

Krijg een herinnering via de e-mail van M. van der Weele Auto’s wanneer uw voertuig weer toe is aan een APK. Een service van ons, maar wel zo handig voor u. Meld u hier gemakkelijk aan voor de APK Reminder en voorkom eventuele boetes voor een te late APK-keuring.

Contactgegevens

Openingstijden

PAgina's

Route